Pagrindinės natos: Žalias mango, kartusis apelsinas, kartusis citrinmedis, laimas, bergamotė, kvapusis kanaris, ananasas, didysis greipfrutas (pomelo), žvaigždinis agrastas, magnolija, Damasko rožė, žalias čili, santalmedis, guavos lapai, vetiverija, druska, jūržolės.
Bao Mango gimtinė - pietinė Tailando dalis ir Malaizija.
Bao Mango dengia plona tamsiai žalia odelė, jis labai rūgštus ir nelabai skanus. Dauguma mangų valgomi prinokę, tačiau šios rūšies mangai turėtų būti valgomi, kol jų oda dar žalia.
Geriausia šiuo delikatesu mėgautis mirkant jį į druską ir šviežią (ar džiovintą) čili.
Parfumerininką įkvėpė vaikystės prisiminimai:
Maistas.
Jūra.
Unikali pietų Tailando gamta.
Sūdyto žalio mango ir karčiai rūgščių vaisių kompozicija.